Tukang Emas
Harga Emas Semasa 916
KAMI JUAL TRADE IN
RM 243.75/g RM 226.83/g

Tentang Kami

Semenjak Januari 2008, TukangemaS™ telah membuat beribu-ribu wanita di luar sana kelihatan menarik dengan rekaan barang kemas 916 yang berkualiti dari kami. Mungkin anda salah seorang diantara mereka, jutaan terima kasih diatas sokongan anda selama ini.

TukangemaS™ menawarkan pelbagai koleksi rekaan emas tulen yang eksklusif dan terkini untuk pilihan anda pada harga yang sangat berpatutan. Misi utama kami adalah untuk menggalakkan orang ramai membeli dan menyimpan emas sebagai alternatif kepada mata wang. Ini kerana emas mempunyai kadar kecairan yang sangat tinggi dan ia juga adalah logam berharga yang paling popular untuk pelaburan. Kami di Tukangemas™ sangat menitikberatkan soal kekemasan, kehalusan dan kualiti dalam penghasilan rekabentuk barang kemas di samping tidak mengabaikan aspek ketulenan emas.


Tukangemas.my:

Kami di TukangemaS™ akan sentiasa mengorak langkah ke depan dalam menyediakan segala kemudahan untuk anda membeli barang kemas secara mudah dan selamat. Dengan wujudnya platform atas talian www.tukangemas.my ini diharap dapat membantu & memudahkan anda dalam membuat keputusan yang terbaik untuk membeli barang kemas. Kami akan sentiasa melakukan pembaharuan untuk tukangemas.my dalam usaha memberikan anda pengalaman yang terbaik semasa melayari laman web ini.