Legal

TERMA & SYARAT

Anda dinasihatkan untuk membaca terma dan syarat ini dengan teliti sebelum menggunakan Laman Web ini.  Dengan menggunakan Laman Web ini, anda dianggap telah membaca dan menerima terma dan syarat ini tanpa sebarang batasan atau kelayakan.  Kami berhak untuk menyemak terma dan syarat dari semasa ke semasa mengikut budi bicara mutlaknya tanpa notis terlebih dahulu kepada anda. Sila elakkan daripada menggunakan Laman Web ini sekiranya anda tidak bersetuju dengan semua atau mana-mana terma dan syarat yang terkandung di sini.

PENAFIAN

Kandungan atau bahan maklumat yang disediakan di dalam laman web ini dari segi imej produk dan grafik tidak memberi waranti sama ada secara nyata atau tersirat tentang ketepatan dan kesempurnaan produk.

HAK CIPTA

Hak cipta dalam laman web dari segi kandungan atau produk  tidak termasuk teks dan  imej grafik dimiliki  dan dilindungi oleh undang-undang hak cipta Malaysia. Tiada kandungan atau bahan keseluruhan di laman web boleh diubah suai, disalin, diterbitkan semula dan dipindahkan secara komersial dalam apa jua cara tanpa kebenaran bertulis terlebih dahulu oleh kami.

PENGGUNAAN HAK PERIBADI ANDA

Kami akan menggunakan maklumat peribadi yang anda berikan melalui Laman Web kami hanya untuk tujuan asal maklumat peribadi itu diminta, dan untuk tujuan yang berkaitan secara langsung.

Syarat Oder

  1. HARGA DAN PRODUK

TukangemaS berhak membuat sebarang pindaan termasuk kepada harga, produk dan perkhidmatan yang ditawarkan di laman web kami. TukangermaS akan berusaha sebaik mungkin untuk memastikan harga yang dinyatakan di dalam e-stor ini adalah tepat dan sentiasa akan di kemas kini bergantung pada harga emas dipasaran.

Sebelum transaksi pembayaran dibuat harga akhir dan berat barang akan dipaparkan untuk pengesahan pelanggan. Pengesahan pembelian akan di hantar melalui e-mel kami bagi memaparkan butiran traksasi anda.

 

  1. PULANGAN DAN PERTUKARAN

Permintaan untuk pertukaran hendaklah dibuat dalam tempoh 2hari selepas menerima barang. Sebarang permintaan pertukaran barang yang dilakukan di luar jangka tempoh masa yang diberikan tidak akan diterima. Cara pertukaran barang pelanggan boleh terus menghubungi pihak kami untuk meminta bantuan 017-9276973 (admin Intan) dan 013-9889028 (admin Hanah).

Sebab pertukaran yang diterima oleh pihak kami seperti berikut :

  1. Barang diterima dalam keadaan rosak.
  2. Barang diterima berbeza dengan yang dipesan.

NOTA : Permintaan  pertukaran barang kerana perubahan fikiran dan akibat kerosakan sendiri “tidak akan diluluskan oleh pihak kami

 

  1. PEMBATALAN PESANAN

Pembatalan pesanan hanya boleh dibuat oleh pihak kami atas alasan seperti barang yang di pesan oleh pelanggan telah kehabisan stok. Pulangan wang akan dilakukan dalam tempoh masa 2-3 hari waktu  bekerja .

NOTA : Bagi pelanggan yang ingin membuat pembatalan diatas sebab pertukaran saiz dan alamat penghantaran boleh menghubungi pihak kami 09 748 9916, 017-927 6973 (admin Intan), 013-988 9028 (admin Hanah) sebelum pukul 2 petang selepas membuat pembayaran.

 

  1. PENGHANTARAN

Buat masa ini TukangemaS hanya boleh buat penghantaraan di dalam Malaysia.

  1. Masa dan status penghantaran

Apabila pelanggan telah membuat pesanan, pihak kami mengambil masa 1-2 hari bekerja untuk memproses pesanan sebelum dihantar kepada pihak pengeposan yang dipercayai. Pesanan kemungkinan akan berlaku kelewatan penghantaran oleh disebabkan hal-hal tertentu.

  1. Tempoh masa penghantaran

Semenanjung Malaysia : 2-3 hari waktu bekerja

Sabah dan Sarawak : 5-7 hari waktu bekerja

 

Untuk menyemak status penghantaran pelanggan boleh merujuk kepada nombor pengeposan yang telah dihantar melalui e-mel atau boleh terus menghubungi pihak kami di talian 09 748 9916.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.Currency